FOLLOW ME

16 August 2016

Beli Baju Tidur Satin dari Oversea



Sblum ni teringin sangat nak pakai baju tidur satin...
tapi nak yg sopan & tak seksi....
so puas cari merata kat kedai tak jumpa..
ade jumpa yg ala² satin tapi kainnya keras & panas klu pakai..


sblum ni ade jumpa fb jual baju tu,,,tp mahal la harganya
google² akhirnya terjumpa...
tp web dr luar negara,,,web indon rasanya...
tp web ni amik baju ni direct dari China...
so,,,sya nekad la jugak beli,,,try test dulu caner,,ok tak bleh dapat??
www.aliexpress.com
laman web tu lah sya beli..
tapi tulah,,harganya USD lah...kena convert ke RM..
sya wat transfer duit online jer...
w/pun USD biler convert ke RM...harganya memang masih jauh lebih murah dr fb jual


so sya beli bulan 5 ritu...
lebih kurang 2 bulan jugak sabar menanti sampai postage...
sabor²,,,tp syakwasangka gak takut kena tipu,,,riso x sampai²...
akhirnya bulan 7 sampai...
lega sesangat...
alhamdulillah berjaya gak sampai baju tidur idaman..
dan sya mmg puas hati sangat baju tidur satin tu mmg lembut...
 

kalau korang nak beli..cuba lah...
tapi kena sabor lah kan..
klu tak sabor bleh,,,,bayar yg postage mahal punya...
sya amik yg paling murah,,,sebab tu lambat sampai...
klu korang amik yg mahal postage tu,,,melambung la plak harganya nanti kan..
cam tak jimat la pulak...
kite ni klu boleh nak beli smua murah tapi nak kualiti Ok,,yer idok??
hihihi..
postage ni dipos oleh China Post...
 





cam gambar kat atas ni la gambar full baju tu...
rasa cam nak beli lagi lah...

3 komen:

Nieyl said...

singgah petang...
wah!cantiknyaaa

hainom OKje said...

Cantik Syumsya.....org kurus cantiklah... Gemuk mcm akak ni kurang cantik agaknya, ke tak de saiz entah hihi...

sumysya said...

ade saiz besar,,tapi klu sampai tertiba saiz terlalu besar,,,susah la nk return balik,,jauh sangat,,,bile tahun lak nak sampai,,hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...