* Klik Dapat Duit *

center>

28 August 2014

Syoknya Suasana Keliling Ofis Skang...Pizza Hut Delivery

Da lama x cite pasal ofis...
OK...skang ni nak cite...
sya memang bahagia sangat ngan ofis skang..
bos pun baik,,,jarang2 wat sya stress..
tugas pun x de la membebankan sangat...masih leh handle
x de la giler cam ofis dulu punya job...
& best part,,,bos hargai segala tugas yg sya wat...
x de la cam dulu,,,asyik nak cari salah sya jer..
padahal da jenuh sya cover macam2 kejer..
dah la,,malas nak ingat memori buruk tu..

best skali....
belakang ofis sya ni skang da macam2 ade..
dulu cam jin bertandang,,,x de pe menarik..
la ni,,,,macam2 ade...
jalan kaki pun leh sampai,,,
tapi x leh la jalan sebab pintu smua berpagar tertutup,,,
memang betul2 sebelah ofis je..

: sya list out pe yang ada :

Bank Rakyat
Bank Islam
Secret Recipe
Pizza Hut Delivery
KFC (baru setting nak bukak)

wah...rasa cam heaven jer...
senang skang,,,klu urusan bank leh lari jap gi..
ke 2-2 bank tu memang sya ada urusan..
bank tu pun skang ni masih x ramai lagi org datang..
skang klu gi,,,bpe minit je da selesai urusan..
best gilerr..

pastu Pizza Hut Delivery...
x yah da susah2 sya pi Nilai yg ramai org tu nk makan..
order je dr ofis...senang dah..sedia duit jer

secret recipe...fuh best...
tp makanan kat secret kurang minat kecuali kek je la..
x kan tiap bulan nak makan kek kan..

terbaru ade KFC...
baru nampak tengah setting nak bukak
ohohoho bessstttt...
(tapi skang org tgh boikot yer - Pray 4 GAZA)


Saje gi singgah PHD tu..
mintak pamplet nt senang nak order Delivery...
balik ofis baru perasan ade Kupon..
weee...best ni leh Order...
ehehee...(Pizza org boikot gak ker,,,not sure)




pe lagi nak bukak kat ofis ni??
MCD lak kut...
x lama lagi sesak la Bandar Enstek ni...
skang ni Aman Damai jer keta tk banyak..
Drive keta 8 minit je leh sampai klu keta x banyak..

Detail Cite Penapis Air COWAY Ku...

Sambungan cite SINI
penapis air ni antara my Wishlist gak...
COWAY ni bagus sebab ade air Biasa, Panas & Sejuk
sekarang ni x yah tadah2 air utk simpan..
nak minum terus je amik dari situ...
peti ais pun x semak da nak simpan air sejuk..
sebab air COWAY ni memang sejuk cam dalam peti ais..
pastu x perlu da guna termos air panas utk wat susu anak..
amik je direct..

sya pilih COWAY jenis Sally..
sebab jenis ni nampak slim...x besor gabak..
leh stand berdiri...x nak letak atas table top..
sebab table top sya pendek & da penuh barang...
Sally gak leh sesuai utk umah yg tekanan air slow..
umah sya x de la air slow...
tapi sebab tahun depan umah baru siap...
jadik umah baru x tau lagi tekanan air camne..
so amik je lah Sally...
Sally ni leh sesuaikan simpan air utk tekanan air biasa & slow
nak pakai penapis air ni kan utk Long-Term..
so,,,better amik je yang ni terus...



baca la sndiri pic ni..
malas nak explain panjang lebor..
jika beli RM 4000 & servis 1 tahun free...
pastu kena bayar RM 500 setahun kalau nak servis..
jika sewa RM 130 sebulan selama 5 tahun,,,servis free 5 tahun
ini harga lama yer time sya wat,,,
skang DAH NAIK HARGA...

 sya amik SEWA & BELI namanya kalau amik 5 tahun..
pas 5 tahun penapis ni jadi hak kite..
5 tahun...hehehe,,,da jahanam mesin kut w/pun da jadi milik..
sebab musabab sya SEWA adalah...very personal..
klu ikutkan lagi murah & untung BELI jer...
pas 1 tahun ADD je servis RM 500 tu..
sya sbenornya x suka beli barang installment..
kali ni dikecualikan...

masa orang tu pasang...
dr cite nya lah...
dalam Malaysia ni,,,3 Brand je yg sahih diistihar dapat HALAL..
ELKEN, AL-JABBAR & COWAY..
dia kata yg lain tu halal cane tak tau lah..
sebab tu sya memang nak sangat COWAY..
Halallan Toiyibban...

sape yg minat tu..
sya nak cadang yg lebih ekonomi & jimat space..
sya bukan penjual COWAY yer..
saje je bagi pandangan...




Ini jenis Mach...
sesuai utk 1 famili guna...
kecik tapi leh simpan banyak air...
tgok tu,,,Panas : 1.2 L, Biasa : 6.6 L & Sejuk : 3.6 L
mesin ni leh letak atas Table Top kat Kitchen Umah..
so jimat ruang kan...
harga murah skit dr SALLY...monthly pun murah skit..
cam cite tadi,,,ni harga lama...
harga baru x pasti..
korang google la sndiri..
banyak pasal COWAY ni dlm web..


Coway 5 star sya bagi..
setiap 2 bulan datang servis..x yah bayar yer
baru minggu lepas Coway datang servis utk 1st time..
"I Love IT so Much"
Memang Banyak Jimatkan Masa Sya & Tenaga

Penapis Air COWAY Pilihan Hatiku....Bersih & Halal

Yuhuu smua...
nak share pasal penapis air baru sya..
x de la cite terkini sangat..
penapis air ni pasang masa sya da abis pantang..
awal bulan Jun lepas..

sebenarnya da lama sya tercari2 nak beli penapis air
penapis air sblum ni yg murah je Jenama IMTIYAAZ
da pakai lebih 3 tahun,,,tapi tu la,,,smggu pas cuci 
tgok kat penapis tu,,hitam,,sebab lutsinar leh nampak
da ler air tu x masak nak minum kan..
cam x confiden jer,,,tp sebab mak ni sibuk sgt..
minum je la air tu,,,klu masak lak..
letak dalam tupperware,,pastu bersemut lak..
sebab tu malas da nak masak...
minum je terus air tapis tu..

sblum ni aim penapis air ELKEN..
dijamin airnya berkualiti kan...
tp ELKEN x de air sejuk lak...
& x tau detail servis mesin tu caner..
barang2 penapis tu nak dapat tukar caner..

pastu biler da bersalin kan...
terasa anak 3 ni cam ramai sangat dah..
rasa cam banyak keje nak kena wat kat umah..
so,,,kena wat sesuatu utk pantas & jimat masa..
x perlu masak air utk panas,,
x perlu simpan air utk sejukkan..

dapat tau pasal penapis air COWAY..
w/pun harganya agak mahal..
lantak lah,,,janji senang keje sya...
x perlu semak kepala dah..
terus bincang ngan hubby suh beli..
sebab mak ni da tension ngan masalah air yg kotor tu..
dia pun da penat,,(baru tau caner bini uruskan anak selama ni)
sebab dalam pantang,,,
dia yg watkan susu syasya yg masih menyusu..
pastu air panas sokmo abis,,nak kena tggu panaskan air
si syasya lak kerap menyusu... memang leceh

akhirnya dapat gak beli penapis air COWAY ni...
jenis SALLY..

nt sya cite pas ni detail pasal penapis ni...
panjang sangat da entri nie...




 ni model baru - syasya 
model tak berbayar utk COWAY...


27 August 2014

Genaplah Syamim Umur 5 Bulan Hari Ini...




Hari ni....
Syamim dah genap umur 5 bulan...
Alhamdulillah masih lagi menyusu badan..
2 hari lepas,,,dia da tunjuk perkembangan baru..
da pandai terlentangkan semula badannya selepas meniarap..
asyik tu je wat dari 2 ari lepas,,,syok agaknya baru pandai
kejap tergolek2..pastu meniarap,,,golek balik
hehehe...mama pun sonok tgok..

serasa baru je semalam melahirkan syamim..
sakitnya menahan sakit utk bersalin pun masih teringat2...
cepat sngguh masa berlalu..

syamim very good boy...
love u so much..

Memang Murah Rupanya Barangan di Warehouse Pureen..

Salams...
kejap ade kejap x de sya ni..
rasa cam x nyempat je nk berblog..
sibuk ngan tugas & mengepam..
caner la org len tu still blh update blog hari2,,
 w/pun sbuk mengepam susu di ofis..
sya ni rasa mmg tak cukup masa je..
baru je wat keje skit..da tiba masa mengepam..
sambung balik wat keje,,,da tiba sesi ke2 pam lak..
uhhh kejap tul masa tu terasa...

hari ni nak kongsi cite ni...
kan hari tu pergi Pureen SINI
x sure barang Shurah & mandian baby tu murah ke tak??
so kbetulan gi pasaraya saje la menjenguk harga..
betul ke idok murahnya..

bile da tengok...
mak ai....terkejuut mak tulll










MEMANG MURAH....
untung sungguh sya beli...
harga produk tu less 50% tu...





RM 14.90 - 1 barang...
hari tu beli RM 15 - 2 mandian

 


RM 5.90 - 1 barang..
hari tu beli RM 2 harganya...
banyak gak beza harga tu..



so...i'm really happy..
coz dpt shopping murah kan..
klu korang gi next time Pureen Warehouse...
beli la produk selain Pureen yang diaorang wat sale tu yer..
memang sangat BERBALOI harganya...



25 August 2014

Syamim Go Stand

Morning uoalls...
da lama x cite pasal my baby boo Syamim..
last cite masa dia 2 bln lebih hari tu masa pandai meniarap..
skang ni banyak lagi dah perkembangan dia..
sayangnya nak tinggalkan syamim gi kerja..
pasalnya,,,syamim very good boy..
asal celik je mata dia,,,,mesti syamim akan TERSENYUM dulu...
senyuman paling manis utk pembuka hari mama..
asal nampak je muka sape pun,,,senyum je kerja dia
memang syamim PEMURAH SENYUMAN..
kalau syamim dapat baca ni suatu hari nt..
mama nak kata memang syamim TERBAIK sgt setakat nie...
senang nak jaga dia,,,,
kurang menangis,,senang bawak jalan,,x meragam sgt..
mama siap sempat wat kuih lagi utk hari raya..yg simple lah

27hb ni nt syamim 5 bulan..
perkembangan & kemajuan syamim sgt cepat..
skang dia da Pandai Go Stand..
slalu baby menyulur ke depan kan...ini ke belakang..
asal letak je meniarap terus...
tp masih x pandai nak terlentangkan balik badan tu..
skang da pandai gerakkan badannya corner kiri & kanan..

jom tengok video syamim..
tp video ni tk nak lak dia tunjuk aksi Go Stand tu...
jenuh mama tggu tak gak wat..low profile nie..
x nak menunjuk kat korang...hehehe




video

19 August 2014

Hasil Shopping di PUREEN Warehouse Sale..

x abis lagi cite di SINI
nak sambung lagi citenya...
nak detail lagi cite..




ni semua baju yg dapat dipilih..
campur baju RM 3 dan RM 12..

eheh...pesal ade baju pink pompuan tu??
hihihi...utk syasya ker??
eh bukan...syasya punya saiz tak de situ..




baju2 ni nak bagi kat pengasuh sya..
dia pun baru dpt baby Girl..
alang2 gi,,,bagi la skit gift utk dia..
baru RM 12 je smua...ingat nak beli lagi
tapi sebab malas dah nak pilih...
priority pilih baju utk Syamim dulu..
baju girl memang banyak compare to boy..
tapi tu lah,,,susah nk dapat match sama saiz..
tu sebab cari baju yg syamim dulu..
sebab baju boy pilihan lg skit dr girl..
tu pun pilih2,,,sampaii syamim da menangis2 nk tidor lak..
nak nyusu pun sama..




baju ni yg 1st sya capai...
untung dpt sama saiz...total RM 6 sepasang
4 me rasa cantik sgt da tu...untung & nasib baik sgt rasa
rasa bleh jd baju jenjalan..

cara2 pilih baju...
amik je yg mana rasa berkenan..
angkut abis..
pastu da abis pilih..baru asingkan baju x berkenan
baju x nak tu letak dalam kotak 
yg disediakan di sudut tepi jalan yg disediakan




baju & seluar yang lain smua RM 3 sehelai
yg 4 pasang ni je RM 12 sepasang sya amik..




baju yg ni kan...
sya ade jumpe yg sehelai RM 3
tapi saiz sluar & baju tak sama lak jumpe..
so sya amik je la yg harga RM 12 ni
sebab sama saiz...
klu jumpe,,da jimat RM 6




contohnya cam baju & seluar ni yg RM 3




bajunya saiz 14




seluar saiz 16
yg ini saja amik x sama saiz
sebab mmg da tak de design ni yg sama saiz..


produk lain cam mandian pureen, shampoo smua & lain2
x beli coz masa sblum bersalin dulu beli,
masih ada yg tk pakai lagi
lgpun beza skit je harga...RM 2-3 je
target memang nak beli set baju baby jer pun..

dalam gudang tu jugak ada sale barang SHURAH & lain2..
x pasti murah ke tak...
tapi sya beli je,,agak2 murah kut..
korg lak rasa cane?
x pernah beli produk Shurah ni..
tapi pernah la tumpang mandian adik ipar guna,,,wangi jugak
tu yg sya beli lah...




ni semua hasil shopping...




yg ni sya punya  campur mandian & syampu RM 10 ( 2 barang )
yg 2 lagi mandian,,,adik ipar kirim..




yg ni RM 10 ( 5 barang )




yg ni RM 15 ( 2 barang ) baby punya


so far..memang puas hati gi shopping..
 seronoknya dapat gak beli baju murah Pureen...
memang berbaloi2...

Dapat Jugak Pergi PUREEN Warehouse Sale di Shah Alam, Ahad Lepas 17 Ogos 2014

Hai all bloggers..
semalam sgt bz ngan program ofis..
ari ni baru free..
nak cite Ahad lepas dapat jugak sya gi Pureen wat clearance stok..
da lama teringin sgt nak pergi..

mggu lepas hubby kerja masuk petang..
so pagi sempat la pergi...
sbenarnya kami mmg tk nah gi drive sendiri pi Shah Alam..
sedara mara pun tak de kat situ...memang x jejak la sana
hubby mmg berat hati nak gi sebab x tau jalan kan..
sya pujuk gak hubby guna GPS Waze jer..
sblum ni gi IKEA guna Waze,,mmg sampai tempatnya..
sya pun beria la gigih tanya org ofis jln & highway mane yg dekat sekali

pagi ahad tu gigih bangunkan anak2 pagi2 suh mandi cepat2
nak gi cepat,,,dengor org kata kat warehouse tu ramai org kan..
so kena gi cepat2 utk berebut-2..
sampai syamim x mandi pun,,
basuh muka jer & tukar pampers,,pakai baju lain..
nak jimatkan masa kononnya..
alhamdulillah dpt gerak awal...

guna Waze,,,wah memang senang je jupe tempat..
search je nama SUMMIT COMPANY & jalan U/17 shah alam..
trus dapat,,,& cepat,,x de sesat2 pun..
dari rumah dekat 40-45 minit gerak cam biasa je,,x laju sgt drive
kul 9.20 pagi da sampai...
warehouse sharp kul 9.30 baru bukak gate,,,
masa tu x ramai sgt org..
sampai awal sempat la bergambar sekeping 2




 sya ingatkan ramai gilers org...rupanya biasa2 jer..
mungkin x ramai sebab Sabtu semalamnya da mula Sale..
mungkin org da ramai datang semalam kann..
semalamnya sale ade baju RM 1...murah gilers
ingat memang nk datang Sabtu,,,tapi
ade kawan ofis lak kahwin & org len wat open house,,,
x bleh la gi Sabtu... x sempat nt hubby keje kan




da lengang je..leh la bergambar 
bawak beg sendiri...x leh bawak masuk
rupanya kena pakai beg Pureen sediakan kat dalam..
 
 

pas sya masuk tu..
baru la org mula nak ramai..
bila da masuk tu...
terus sya LUPA DIRI..
x ingat langsung nak snap pic kat dalam..
ingat nak cari baju & match je...grab,,,grab berebut..
bukan pe,,,nak cepat2 pilih,,
takut nt baby syamim nangis lapor susu..
jenuh lak nak breastfeed kat ner ramai2 org tu kan..
 

 



 da abis shopping..
baru teringat..
lahhh,,,aku x amik gambor pun kat dalam...
hapa lahh,,,sblum gi,,da cam2 dlm kepala nk snap gambor..
akhirnya gambar masa lum masuk je ade..

 situasi sya masa pilih baju tu kira ok la...
x de la ramai padat sgt orang..
slalu kan org cite memang bersesak padat bla gi Pureen Sale ni kan..
time sya gi ni bernasib baik la...x padat sesak
masa sya nak balik dah...masih ada orang baru sampai
lepas tu kut baru ramai...


 Hasil yang dapat sya pilih..
sehelai RM 3...
alhamdulillah smua baju dapat match..
kira sepasang RM 6...murah la kan...cantik gak..
ade gak yg sya amik yg mahal skit RM12 sepasang...
yg RM 12 tu diaorang da siap seal sepasang..
blh wat baju jenjalan sbb nampak cantik..
sblum ni target baju utk wat basahan hari2 pakai jer..
sebab syamim x de byk baju baru..
byk recycle baju abg & kakaknya jer..
la ni,,,terlebih byk lak baju dia...



Jumlah semua : RM 120
berbaloi2...banyak pasang gak dpt..


13 August 2014

Secondhand Breast Pump Spectra 3 Murah Untuk Dijual

Salam & Selamat Pagi Semua..
Ade tak sesiapa Readers Blog yg berminat nak beli Breast Pump??
kalau ade sesiapa nak beli...
sya nak jual...
bukan sebab rosak ok,,,masih baru lagi..


sya beli Pump Spectra 3 ni masa tengah mengandung lagi..
Tarikh Beli : 6/1/2014
kononnya nak trus guna masa dlm pantang..
tapi tk guna pun time tu.. 1-2 kali je guna dlm pantang..
 dlm pantang baby direct BF,,pastu cam sakit je mengepam..
trus malas nak pam..

pastu bila da mula kerja...
baru la spenuhnya guna Pump ni..
hari2 guna..mulai bln 1/7 start 100%...baru je la sya pakai pam ni
rupanya sblum ni sakit mengepam sebab salah teknik pam..
sbenarnya,,,puting kena masukkan betul2 ditengah corong pam..
barulah x sakit puting bila tengah mengepam..
Spectra 3 ni mmg bagus sgt...sekejap je pam,,da dpt byk susu..
mmg highly recommended..

sya nak JUAL sebab nak Upgrade ke Medela FS..
Harga nak Jual : RM 280 sekali Postage..
tapi maaf la sebab da xpired warranty..
kalau ade org nak beli Spectra 3 ni..
baru lah sya nak beli Medela FS pulak..
  sekarang ni jenuh skit,,,nk angkut mesin ni..
pergi balik,,sebab kat umah pun sya pam jugak susu..
klu tinggal kat ofis je,,,x de la terasa sgt berat kan..
lgpun kerja PA ni x leh tinggal sgt tempat..
so,,klu pakai Medela leh la sya Free style je kat tmpt..
spectra 3 ni x sesuai la nk pam kat tmpt sbb kena pegang corong tu..
tempat sya duk tmpt org slalu masuk nak jupe bos..

k lah...byk plak my story..

Spectra 3 ni boleh Double Pumping..
ada 2 corong tu..
 klu ikutkan Pam tu jual 1 corong je kan,,
pastu kena beli asing 1 corong lagi..
ni sya jual skalikan 2-2 corong,,free je bagi
listnya :

This set consists of :

  • Spectra 3 breast pump
  • 2 Breast Shield Set (for double pumping purpose)
  • 1 Feeding Bottle
  • 1 Bottle Cap
  • 1 Bottle Stand
jgn risau k...
 sya setakat ni x nah kena penyakit kat puting tu..
baby pun x de kena penyakit putih dlm mulut tu..
selain tu pun x de sakit ape2 yer...

sesiapa berminat nak beli..
leh direct Call / Sms / Whatapps : 019-9151360
or
pm di fb :
 suzilah.m.idris@facebook.com

PM me as soon as posible..
sape cepat,,dia dpt..
cepat jual spectra 3 ni..
dpt la sya beli cepat medela pulak...hihihi
malas dah mengangkut spectra ni..
klu medela kecik je nak angkut..

12 August 2014

Resepi Agar-Agar Cendol Sedap

Cite bulan Ramadhan aritu x abis lagi..
baru sempat nak taip resepi..
sape minat agar-agar cendol..
cuba resepi ni mmg sedap..
resepi ni cam biasa lah amik org punya..
sya ni bukan pandai masak & wat kuih..
so byk resepi belajar dr google or blaja dr orang..



Bahan-Bahan :

BAHAN UNTUK LAPISAN ATAS :
  • 500 ml air
  • 200 gm gula merah/gula melaka
  • 300 ml santan pekat
  • 10 gm serbuk agar-agar
  • 1 biji kuning telur
  • sedikit garam
BAHAN UNTUK LAPISAN BAWAH :
  • 500 ml air
  • 180 gm gula pasir
  • 300 ml santan pekat
  • 10 gm serbuk agar-agar
  • 500 gm cendol (tapis & toskan airnya)
  • sedikit garam
Cara-cara Menyediakan:

Lapisan Bawah
  • Masakkan air, serbuk agar-agar dan gula hingga mendidih.
  • Masukkan santan dan garam. Biarkan mendidih sedikit.
  • Masukkan cendol. Kacau sedikit.
  • Angkat dan tuang ke dalam acuan/loyang yang dibasahkan dengan air.
Lapisan Atas
  • Masakkan gula merah dan sedikit air hingga gula larut. Tapiskan.
  • Masukkan air gula tadi dan air serta serbuk agar-agar,masakkan hingga mendidih.
  • Telur dipukul bersama santan dan tuangkan santan tadi ke dalam adunan agar-agar.
  • Masukkan sedikit garam. Biarkan mendidih sekejap.
  • Tuangkan ke atas lapisan bawah dengan berhati-hati.
  • Biarkan sejuk sebentar barulah disimpan dalam peti sejuk hingga beku.

05 August 2014

Kelebihan Utama Radiance Signature...Sya Agen Sepang

 Salam..
hari ni sya free..
so nak cite lah sya dah sah jd Agen kawasan Sepang..
sesiapa yg area ni nak beli, leh la sya COD
klu yg lain,,,boleh la sya POS LAJU jer..




Banyak sgt Manfaat & Kelebihan Utama RS ni..
klu berminat,,,baca la entri yg panjang ni yer..
yg penting,,Radiance ni mmg sedap diminum..

 Radiance Signature - Whitening & Glowing Series adalah supplement yang diformulakan sebagai supplement terbaik No.1 Asia untuk kesihatan dan kecantikan anda, kerana ianya bertindak secara semulajadi serta menggunakan hanya bahan yang berkualiti dan bermutu tinggi.

: 3 Langkah Mudah :
 i) Hanya koyak dan minum.
ii) Menjadikan badan lebih sihat serta kulit cerah & gebu sekata.
iii) Merawat dalaman badan dengan mengeluarkan toxin dan menggantikan sel kulit mati serta menambahkan kandungan kolagen dalam badan.
 
✘ Tak Perlu Bancuh
✘ Tak Perlu Shake
✘ Tak Perlu Kemam
✔ Hanya KOYAK & MINUM !


 MANFAAT UTAMA RADIANCE SIGNATURE

kesannya kulit PUTIH, CERAH & GEBU SEAWAL 3 HARI


kulit akan tampil MENAWAN, 'FLAWLESS' & 'GLOWING' ! Halal, Disahkan JAKIM & KKM.

1.
Kecantikan
  • Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan.
  • Menjadikan kulit 'glowing' secara natural.
  • Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya.
  • Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda.
  • Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit.
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat.
  • Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat.
  • Menghilangkan kesan lebam di bawah mata.
  • Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan.
  • Mengecilkan pori-pori.
2. Kesihatan
  • Anti kanser.
  • Menstabilkan tekanan darah.
  • Menstabilkan hormon lelaki dan wanita.
  • Merawat ekzema.
  • Merawat imsonia.
  • Merawat resdung.
  • Merawat penyakit kencing manis.
  • Merawat dan mencegah kanser payudara.
  • Merawat dan mencuci buah pinggang.
  • Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan.
  • Bertindak sebagai antibodi.
  • Memberikan tenaga serta merta.
  • Memberikan tidur yang nyenyak.
  • Merawat rambut gugur dan tidak bermaya.
  • Melawaskan pembuangan.
  • Meningkatkan daya ingatan. 
3. Bentuk Badan Yang IDEAL
  • Mengawal berat badan.
  • Membuang toksin dalam badan.
  • Meningkatkan kadar metabolisme badan.
  • Memberikan rasa kenyang.
  • Mengawal nafsu makan.

  Radiance Signature juga :

  • Mengandungi makanan sunnah spt kurma, madu dan delima.
  • Bentuk sachet yang mudah dibawa.
  • Boleh diminum ibu mengandung, pantang dan menyusu.
  • 70% kolagen gred AAA yang berkualiti tinggi.
  • Boleh dipakai sebagai mask muka.
  • Sesuai untuk mereka yang mengidap kencing manis.
  • 100% natural base.

Hampir 500 testimonial diterima dalam masa 3 bulan pelancaran : http://is.gd/TestimonialRS

. KKM - 120314/03/149
. JAKIM - 20140424-164308 (PR)
. Kilang berstatus GMP Certified
. Dijamin tiada kesan sampingan

Cara Pemakanan :
► Hanya koyak dan minum.
► 1 sachet pada waktu malam sebelum tidur atau
► 1 sachet pada waktu pagi sebelum breakfast

Harga:
✪ 1 kotak = RM 180 (WM) / RM 190 (EM)
✪ 2 kotak = RM 350 (WM) / RM 370 (EM)
✪ 3 kotak = RM 520 (WM) / RM 550 (EM)

Nota:
Untuk mendapatkan kesan yang optimum:
. Dinasihatkan tidak mengambil kafein & alcohol.
. Dinasihatkan tidak mengambil rokok.
. Minum air yang banyak.


UNTUK PEMBELIAN, sila :
➽ SMS / Whatsapp : ke 019-9151360
➽ Inbox fb : https://www.facebook.com/suzilah.m.idris 



Sya membeli dari stokis yang SAH !

Sya Radiance Signature™’s - Agen under Member ID: RSS02
 

 sesiapa yang membeli sekarang boleh join Contest :




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...