FOLLOW ME

16 June 2017

Baju Raya Jalan² Tahun 2017



Cite baju raya lagi...w/pun bz kat ofis ni..
gigihkan diri update gak pasal baju raya ni..
sebabnya biler tahun depan,, sya akan view balik tgok blog ni...baju color aper yg dah beli
supaya tiap thn color baju sentiasa akan bertukar..
biler da bertahun mmg da luper color ape² yg pakai..so sya rujuk balik blog...hihi


Memang tiap² tahun sya cuba pastikan baju utk jalan² raya ke-2/ke-3 beli awal sblum bln puasa
sebab nak pilih baju² tu kan lama...kesian klu bawak anak² time puasa..nt letih diaorang..


cam biasa...shopping kat Parkson...




ini beli kat Parkson Seremban Prima..
x byk pilihan sgt..


then repeat lagi cari baju raya mggu lain plak... 
mula² sya gi Jusco Equin...tp x reti nk cari baju situ..
pastu trus ajak suami ke Parkson Putrajaya..
baru ler leh jumpa baju yg sesuai bekenan di hati...hihi
 



cam biasa...
baju & seluar raya paling banyak of the year...
sebab girl kan...memang mamanya sakan memilih byk design...rambang mata
pic bawah ni smua kepunyaan syasya..
tu lum campur baju yg kat atas tu 2 helai...
hahaha..byk kan..




seluar syauqi & syamim x beli kat Parkson...mahal sgt wei..x mampu mak..
so pi terjah Hari² pulak..
dapat la sambar 2 helai seluar tiap² sorang..
songkok baru utk syauqi,,,syamim punya da beli tahun lepas
tali pinggang syauqi & syasya...adik pakai je yg ada skang masih cantik..
 



ini pun da Ratus² gak abis,,,jenuh mama saving you...
1 tahun skali kan belanja..
tu blum betul² Branded sgt ko...klu Branded mau kopak beribu..


skang yg tinggal x beli lagi Baju Melayu BoBoY² je...
ingat weekend ni nak cari..
kasut & sandal raya da beli dah semalam tapi gambar x de yer..
biler da byk kelengkapan raya da selesai,,,x de la serabut kepala ni..
jiwa pun tenang jer...


wassalam...

0 komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...