FOLLOW ME

03 August 2016

Beli Pampers Murah di LAZADA



Baru² ni bukak LAZADA nak cari Pengecas HP..
pastu tgok...wah...offer hebat untuk jualan Pampers..
rambang mata skejap..
mula² pkir tggu dulu..seb baik sempat beli..


sya pilih pampers Pet-pet sebab lagi murah..
slalu pampers pet-pet klu offer di pasaraya harga paling murah RM29.90 kan..
ni beli 3 pek...RM80.00 bahagi 3,,,jatuh 1 pek RM26.67..murah la kan..
pos lak free...so memang berbaloi sangat beli...
sya x nak beli banyak² sebab skang syamim suka bukak pampers..
mane la tau x lama lagi,,dia da tak pakai pampers..
rugi lak beli...
ingat tak lama lagi nak ajar syamim tak pakai pampers lah...





hajat hati asal nak pakai voucher ade dapat untuk pembelian melebihi RM100
tapi sebab kejap pkir nak beli..kejap x nak...
pastu kelam kelibut nak balik keje dah,,baru online beli...trus terlupa...
rugi²..pasni tak tau lah biler pulak boleh beli barang sampai RM100 lagi kan...


hari ni naik kerja slepas bercuti da nampak kotak pampers sampai..
wah...cepat rupanya sampai...patutnya sampai harini...
ni lagi awal..




skang sedang tunggu mainan Painting Kanak² lak yg beli skali tu..


cumanya...rasa cam rugi lak x beli pampers Goo.N yg offer gak 
dengar kata bagus...
ingat nak pakai utk syamim malam..
sbb skang syamim slalu bocor kencing waktu malam..
sebab pakai pampers biasa je kan...
skang plak dia kuat menyusu berbotol²..





sya tak beli tu sebab dah x de size 'L'
risau kang nanti x bleh pakai lak pampers tu klu besar...
syamim pun cam gaya² nak Free Pampers dah tu..
so,,tu yg tak jadi beli...


da dapat beli barang murah ni...
rasa ketagih lak nak buka hari² LAZADA...
dah la skang ofis ni da kena SOUND x leh bukak web LAZADA...
huhuhu...


sape yang berminat gi la tgok www.lazada.com.my
tapi maap ler yer...da abis Promosi...

1 komen:

hainom OKje said...

Memang kena grab kalau ada pampers murah ni lebih lagi bila ada anak yg pakai, bukan sikit costnya tu....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...