FOLLOW ME

30 November 2015

Rasa Nak Pi Bercuti Tempat-Tempat Menarik di Negeri 9



Rasa cam da lama x pi jenjalan...
tengok blog Azhafizah ni best gak..
dia da siap senarai tempat² best kat Negeri Sembilan..
kira dekat la skit dr rumah & kos yg murah klu nak gi...
harap² pas suami balik umrah,,,moga dia sihat..
cuti saki baki umrah tu arap leh la bawak kami jenjalan...
tp risau lak,,,slalu org blk umrah ni penat..
nak sembuhkan smula badan mesti kena rehat kan...
cam kesian lak dia tk Rest nt...


tgok la cane nt...
klu tak gi time tu,,,
susah da nt suami nak cuti..
sbb cuti umrah kan lama....
dia nak amik lagi cuti slepas tu mmg susah da ler..
kesian lak anak² cuti skolah x berjalan mane...


Meh cuci mata kat Blog Tuan Kedaung tu..
klik SINI

1 komen:

hainom OKje said...

Ohhh suami pergi umrah yeh.... betul jugak tu, mesti penat. Pergi dekat dekat jerlah Sya...Tidur hotel, mandi swimming pool pun ok kot

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...