FOLLOW ME

07 May 2015

I'm Back From Kg,,,But Sad Story



Salams...lama I cuti U
smalam pi Periksa Ujian ICT- Microsoft,,,giler punya susah,,,
masa 30 minit jer soalan byk,,,sape yg LULUS tu mmg terer giler la..
sya confirm kena Repeat balik Ujian tu,,hihi

sblum tu Balik Kg..
hmmm sadis & sedih sgt...
btul² sampai kg kul 7.00 mlm,,,kul 8.00 mlm Pak Sedara Call Mak
Saudara di Kg meninggal,,,Innalillah,,,
mak ajak blk tp sya x gi sbb penat & susah bawak anak ramai ni ha..
so mak pi sorg jer ikut Pak sedara tu..
Adik²ku hantar drive ke KL,,Pak sedara tggu kat sana naik keta dia lak..
x sempat beriya sembang ngan mak pun...

mak kata pi skejap je,,,tgok² gan jammed sgala,,
ngan pak sedara bz nak antar,,,
lastly lambat mak  balik...

I is sgt boring biler mak x de..
slalu klu blk kg,,,sya x pi jalan mana,,,duk rumah jer..sembang ngan mak
ni ha,,,terlampau boring,,sya pi jalan umah jiran pi lepak² & sembang
mesti jiran tu giler tkejut tetiba jalan umah dia,,,hahaha...
begitu terasa sunyi mak x de kat umah,,,
slalu klu blk kg w/pun cuti lama rasa cam skejap
iniha rasa cam lama btul nak abiskan 1 hari tu...


mak balik sampai kul 8.00 malam Isnin..
esokkannya 3.00 petang sya lak nak balik dah...
klu ikutkan adik Air Asia nak balik petang lewat skit..
tapi sya nak balik awal skit nk urus klengkapan anak² utk esoknya
syauqi lak periksa hari Rabu,,tu nk bg dia tidor awal skit..
klu balik lambat,,sampai umah lambat,,lambat gak dia tidor,,,kesian
lg plak sya nak bangun awal sbb nak pi periksa tu x tau jalan..


sedihh,,sob²,,,ni tak tau biler lak dpt cuti panjang jupe mak...
sya kesian kat mak,,,skang yg teman mak anak Jantan smua..
sya sorg je anak pompuan mak,,,mesti x sama cam anak lelaki kan..
sya ler jd tempat dia Cite-Citi,,,Bergossip Bagai...


OOoo...baru balik..da Rindu Mak...
I Love U,,,Mak..
Kasihmu Tiada Tandingan...
Da Tua² Gini Pun Mak Masih Caring Sya...
tapi mak sya x kira anak lelaki ke pompuan,,,smua dia caring,,,
sama jer,,,klu sesape anak dia dengor sakit,,,mula la dia resah x leh tidor,,,risau...
 Smoga Ibuku Sentiasa Sihat & Dipanjangkan Umur...Amin...

1 komen:

Ms. Kejupenyet said...

Takziah ye...
Semoga awrah ditempatkan dikalangan yang beriman, Aamin..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...