FOLLOW ME

27 April 2015

Selamat Hari Lahir "SUAMIKU"



Semalam Bday En. Somi...
beriya mama ni angkut baby & smua gi beli kek..
klu ikutkan Hari Sabtu Ahad,,,klu somi x de kak umah,,,jgn arap mak ni nak kuar..
nak drive sorang² memang idok ler,,,susah nak handle anak² ramai sensorang..
tapi sebab KONONnya nak 'Kejutan' la sangat...
sanggup gak mama ni redah rrr...x de la jauh sgt pi beli kek..
Kedai Secret Recipe dekat blakang ofis jer pun...
pi walk-in je beli,,,malas nak tempah² sbb takut tetiba x jadi beli ker kek..



hihi...ade sesape reti baca tulisan deco kek tu???
muahaha,,,mama drift corner keta,,,gitu jadinya...
ehehe tak r,,,x tau ler sebab keta corner kuat ker...
tgok cam x bergerak pun kek kat seat keta tu...
mungkin abuk² coklat tu,,,x dpt nak melekat kuat tulisan kat kek..
masa kat kedai kek,,,nampak cantik je molek LOVE & Tulisan smua..
sampai rumah,,,x de rupa dah love & tulisan tu tunggang terbalik dah..
love tu terlekat kt kotak masa mula²...
mula² puas mama cari maner la LOVE ni,,rasa mmg nampak budak tu wat love..
skali tak dok,,rupanya kat kek...
pastu sya tepek balik & try adjust balik tulisan tu...
ade la gak rupa....


skali Kejutan x Jadik...
sampai je Abahnya kat Pintu si syasya dah cakap...(baru balik dari kerja)
"Abah,,,biler nak makan kek ni?? Ade dalam peti es"
huhuhu,,mek cha ni memang hantu kek,,suka sgt kek
x sabor sangat dah dia nak makan kek tu haaa..
mama ni baru pkir² kononnya nak bawa kek sambil nyala lilin bawa ke abahnya...
hancuss sgala plannn..
tingin gak nk tgok reaksi abahnya terkejut tu haaa..



lilin 3 batang tanda umur 30an...hihihi
kbtulan mmg lilin tu ade kat umah,,x beli pun..
abahnya x suka nyala lilin ni cam org Barat katanya
mama saje la nyalakan nk suh anak² tiup wat sonok² jer..
 budak² ni suka tiup² lilin,,,waima klu x de api kat umah pasang lilin,,,duk keje tiup lilin kekdahnya,,,da jd 1 hal lak mama ni kena idupkan byk kali lilin tu ha...
si syamim mata kuyu mmg dia ngantuk...
pas tu trus bg dia tidor...



Happy Bday 35
'Love'
Kami Sayang Abah




4 komen:

- dieyana - said...

selamat hari lahir utk suaminya..;-))

tahniah! sebab betul2 gigih angkut semua g beli kek utk yang tersyg..

Ms. Kejupenyet said...

So sweet kak.. Huhuuu

Semoga masjid akak dan hsband berkekalan hingga ke Jannah..

#Done follow akak..

sumysya said...

@Ms. Kejupenyet TQ..Done follow u too

sumysya said...

@- dieyana - TQ sesangat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...