FOLLOW ME

09 January 2015

Kabar Gembira Yang Tak Jadi Sudah...X Tau Suka ke Tidak...Hmmm




Kabar gembira yg tergantung x sempat story SINI
janji ditepati yer,,,nasib baik teringat sya nk kabar ke korang...
hihihi,,ade ke yg berminat nk tau,,,perasan sgguh la sya ni..
x kisah la,,,sya nk cite gak..

Gembiranya biler dpt tau ofis akan wat Kursus untuk Staff di Langkawi..
bulan Januari ni lah patutnya pergi..
Akademi ni asyik wat kursus kat Langkawi jer,,,
tau ler bos²  sbenornya ade target nk shopping situ benornya...
bos pompuan same je la kehendak & keinginannya cam kite kan...
kami ni pegawai bawah mengikut jer ARAHAN...SYMP


naik je drpd Cuti sebab syamim warded...
baru dpt tau....X JADI Pulak Kursus di Langkawi...
da iya² sya ni cari pengasuh utk anak² sebab nak gi tu..
sebab hubby kerja malam,,siang bleh la hantar pengasuh biasa..
tang malam tu sape nak jaga,,,,nasib baik ade Adik Ipar yg X Bekerja sudi nak jaga..
sya ni da excited nak gi nak shopping bagai ni...hihihi..
da ade Wishlist Target nak beli ape kat sane...


X Best nya...akhirnya nak wat dekat Akademi ni jer dah pulak..
pulak tu kena BERMALAM sini pulak...
alahai,,x best langsung...lg best sya tidur kat umah..
pe kehal umah dekat nk tidur kat ASRAMA OFIS ni..
ntah pe² je la diaorang ni..
buat la kursus kat Port Dickson ke,,ok gak leh mandi pantai..
tu pun x de la jauh sangat nak segala urusan persediaan kursus..


W/pun DUKACITA,,,tapi sya GEMBIRA jugak...
sebab x de la Duit Bonus pakai utk shopping di Langkawi tu,,,jimat duit sya ni
blh la duit tu simpan utk Top-up apa yg perlu utk Pindah Rumah BARU Tahun Depan
maklum le,,,target nk beli skit,,,yg belinya Berganda guna duitnya..
nafsu membeli payah nk stop kat sana..
pastu x yah pening pala anak nk tinggal kat sape...
sebab Adik Ipar tu ada komitmen juga nk jaga Ibu Mertua yg X Sihat da Kurang Upaya
yg 2 org anak tu x kisah sgt nak tinggal sebab da besar,,yg baby tu payah skit nk tinggal


Tu lah..ade suka ade yg x suka Kabar x Jadi ni...hmmm..
wat pening pala jer...
daaaa...
 
 
 


1 komen:

AMIIZAA said...

salams pagi jumaat sya,

ada hikmahnya agaknya tk jadi tu:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...