FOLLOW ME

06 April 2017

Beskal Happy B'day Untuk Amin Cayang...3 Tahun Dah..



Assalam...dah terlepas b'day syamim 27 Mac 2017 yg lepas..
x celebrate pun...juz wish b'day je..


sebab dah x celebrate...mama kasi hadiah jer lah..
memandangkan amin ni suka sangat duk tolak beskal kakak dia..
tapi x leh kayuh sebab x de roda 3...
padahal dia da ade beskal kenit...
da x bape nak enjoy da kut naik beskal tu,,x adventure..
beskal kakak dia pun da season amat,,,berkarat & mereput da plastik tepi² yg cover tu..


so mama pun ajak la abahnya pi cari beskal baru..
pi la ke nilai 3 membeli..


malam tu terus main beskal dalam rumah...sehari je main..
esoknya amin da pandai kayuh ke depan beskal..
slalu dia heret je beskal tu, x reti kayuh..
lepas abangnya sorong beskal tu laju²,,dah pandai kayuh..


sonok la dia skang..asyik nak naik beskal je.
skang da jadi aktiviti tetap tiap² petang..hihi








Selamat Hari Lahir Amin Cayang...
Semoga Sihat Sejahtera, Jadi Anak Yang Soleh & Rajin Berusaha 


wassalam...

 

2 komen:

hainom OKje said...

Hepy Bezday Amin.....moga jadi anak soleh.
Wah sukalah dpt basikalkan. Kalau boleh tido pun nak dengan basikal tu hihi

sumysya said...

@hainom OKje TQ mommy hainom

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...