FOLLOW ME

19 November 2015

Powerbank Cas Guna SOLAR & Elektrik



Salam...
da ade powerbank tapi berat amat...
kononnya nak beli yg nipis supaya senang masuk poket/handbag
pastu cuci mata kat 11street
sbb dengar ade blogger lain cite,,powerbank sini original...
sya pun x pasti btul ke tak...
tapi nak beli jugak...
bawah ni powerbank lama sedia ada..




daftar...dpt Coupon RM10.00...
terus zappp,,beli powerbank...
konon nak beli yg powerbank yg ringan / nipis...
lain plak jadinya...
tergoda beli yg boleh cas guna SOLAR / Cahaya Matahari..
sbb pkir klu x de letrik atau x sempat cas powerbank ni,,,
biler duk outing jenjalan kat luar pun boleh cas kannn...
 maklumlah mak ni terlampau bz sampai lupa nak cas powerbank...
tak guna gak klu ade powerbank tp bateri x dok kann..
so nak test guna powerbank jenis solar ni..




so ari ni da dpt powerbank...
saiznya still besor lah,,,cuma ringan lah dr yg ada sblum ni..
biler tgok rupa cam huduh jer panel solar tu...
cam x confident langsung bleh guna solar tu...
so pi kuar ofis jap,,try testing...




walllah....I Love It so Much...
terus naik charging w/pun x de matahari pun...
x perlu ko berjemur utk dptkan cahaya tu..
automatik lampu biru tu on charging tanpa perlu 'On' manual..
so maknanya w/pun Panel Solar tu HuDUH,,,still boleh guna & berfungsi..


so sesape yg minat gak powerbank jenis ni...
sila lah cuci mata kat 11street..
klik Link SINI


oppss..ini bukan iklan berbayar saya yer..
nak share maklumat sesama kawan...
bye...



p/s : sya pilih warna RED...
tgok sampai,,,lah,,,red macam pink gak...kikiki
pink lagi...



3 komen:

hainom OKje said...

Kalau sampai kena guna talian hayat, yu mmg bizi sungguh Sya namanya hihi....
Ohhh.... berbaloi jugak ek. Jimat letrik gitu.

Bape Rm tu Sya?

sumysya said...

@hainom OKje klik kat link tu,,masa beli RM99 + xtra beli charger RM20.00

Iela Fazielah said...

menarik2....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...