FOLLOW ME

08 October 2015

Terjebak Beli Online Tudung AJ



Salam...
morning smua...
pagi ni mood shopping online...
sbenarnya da lama teringin Tudung AidiJuma (AJ)
tp bila masuk laman web www.aidijuma.com asyik Sold Out jer smua tudung..
yg ade tinggal warna yg da confirm x menarik yg org tak nak dah...huhu

hari ni kbtulan buka...
ade la warna yg berkenan...
dpt la beli 2 helai..


yg bawah ni amik tudung Black Label,,,RM39
mahal skit tp untung leh pakai 2 muka,,depan & blakang..
 




yg ni btul² berkenan...hihihi,,sbenornya x minat ngat ade cupcake tu
tp yg sbelah lagi tu cantik bunga²an sya berkenan lah..
x pe la cupcake pun,,biler lg nak jiwa remaja kannn,,,ahakss...


yg bawah ni tudung Blue Label..RM20
tk de la berkenan sgt,,,tp sbb banyak² yg available boleh beli,,
yg patern ni je nampak comey skit,,,yg lain Sold Out
yg ade warna buruk,,,yg warna cantik cerah,,,x berkenan lak coraknya...
ahaha,,lantak la gambar sheep@biri² pun,,,
janji ade bentuk Love² gitu,,comey...
hihihi





OK,,,ni 1st time nak cuba pakai Tudung AJ...
x pernah ade lagi Koleksi ni...

target nak cuba pakai beli yg murah² ajer..
tapi warna & corak yg ade x sold out banyak x tepati citarasa..
terpaksa la beli yg harga ni haa...


p/s : harap² rupa I pakai tudung ni secomey Norjuma...
hihihi...daaa...

1 komen:

julia jamaludin said...

slamat ber aj sis..saya memang dah addicted dengan aj..berhantu betul..hehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...