FOLLOW ME

19 August 2015

Majlis di Ofis Sempena 10 Tahun AAN



Salam & Morning Smua...
mggu lepas Jumaat,,ofis ade wat majlis
sempena umur 10 tahun AAN 
majlis ni jamu menu Hari Raya...
sbenarnya banyak menu terhidang...
tapi sbb sya ni AJK Standby jaga VIP pasal Sajian..
so,,,amik gambar mane sempat jer la,,pastu sibuk dah...


Alhamdulillah majlis lancar..
cenggitu ler keja kat AAN ni...
sibuk ajer asyik² ade jer majlis besar & penting..
yg syoknya kami² la yg kerja kat ofis ni...makan jer...
tp makan² pun,,penat tu wat kerja Urusetia ni...


Syok sngguh kerja sini...
w/pun kadang² ade gak situasi yg wat stress...
tp still under control..
rakan skerja pun best²...
baru lah sronok kerja kan...

Agaknya lama lg kut kerja sini...
10 tahun next sambutan,,,agak² ade lagi ker sya kat sini?? hihi






gambar lain x dan amik,,,caterer lambat hidang...
time da hidang,,,kami smua da sibuk..
time free menu ni jer yg ade..
amik gambar mee ni sbb nampak comey plak susun
susun bulat²...sya 1st time tgok...hihi





1 komen:

Nieyl said...

Selamat Pagi...
Singgah sini...
idea yg bagus la...nnt leh try...
bulat² kan..senang nak amek kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...