FOLLOW ME

09 February 2015

Syamim Belated 10 Bulan Sudah...



Dah terlepas...10 bulan syamim..
mama bz x sempat nk menaip..
tp mama kuarkan gak en3 ni...
utk tatapan dimemorikan...blh mama tgok di masa depan..
maklum ler mama ni,,,memory kureeeng skit..
banyak urat putus,,,slalu lupa...

sweet sgt skang ni...syamim macam² da pandai..
mama pun skang kena Over Aktif seiring ngan anak kan...
klu x cane mama nk urus & lengkapkan segalanya utk anak² mama yg ber-3 ni..

mama mmg dah maklum...
smua anak² mama LAMBAT TUMBUH GIGI..
si syamim ni pun sama,,,masih x de gigi lagi..


: ape syamim dah pandai skang :

  • dah tegap Duduk
  • dah pandai Berdiri (tp kena berpaut pada sesuatu)
  • dah pandai Merangkak (tp malas,,dia lebih suka Menyulur dgn laju)
  •  dengar lagu, dah pandai Goyangkan Badan...
  • pandai Main Air dah,, (klu dulu elok je duk diam mandi,,skang masuk je bilik air,,,suka tepuk² air guna tapak tangan & tolak² air dengan 2 kaki,,,memang x diam dah)
  • dah pandai Dari Berdiri ke Duduk,,,masih x bpe kukuh lg,,,dia da tau cara²nya,klu x wat gitu sndiri sakit biler Jatuh,,klu x,,main lepas tangan je & jatuh & nangis-sakit







k...that's all yg mama leh refresh ingat..
daaaa..



p/s : smua anak² mama air liur terlebih,,,dr anak 1-3 gitu lar
smua jenis meleleh air liur jer..
org tua² kata x dpt nk makan menda ngidam...
ntah ngidam ape pun mama tak tau ler
ngidam strawberry fresh petik dr ladang mama dah gi...
hrmmm,,,da pesen genetik mmg gitu la kot...


ending with my picture cutiey baby da boom...
syamim "muaahhhss.."

2 komen:

AMIIZAA said...

kejap lagi shahmim boleh berlari dah ni:) happy belated 10th month birthday comel:)

sumysya said...

@AMIIZAA TQ AMIIZAA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...