FOLLOW ME

05 December 2014

Coconut Shake Klebang Original, JJCM Melaka



Cite Ending JJCM Melaka...
ni last tempat kami pi...
juz nak rasa je coconut shake klebang original yg famous tu..
kami pi lunch kat sini jer...
mula2 sampai x nampak pintu gerbang...
nampak ade gerai kecik jual jer...
pelik jap sya...tgok kat internet ada pintu gerbang..
rupanya pintu gerbang tu kena ke dalam skit..
yg gerai kecik tu utk org tapau khas di tepi jalan..
yg dalam tu utk org makan/minum kat situ,,nk tapau pn bleh..




mmg benar cam org len blog..
dekat2 ngan Caltex...
kami ni cari guna Waze jer..
senang skang hp ada Waze...
segala tmpt yg cari mesti jupe...




bayar dulu baru leh makan & minum yer...
makanan yg berat ada nasi lemak jer yer...
mmg kuih banyak sgt..
kuih sedap2 gak..
sya & anak2 suka sgt kuih ketayap dia...
perhhh sedap...lemak manis...
mula2 amik macam2 dah kuih...
pastu rasa sedap,,,pi amik lagi,,,lagi lagi...
siap tapau jugak kuihnya...
pi amik kuih bayar,,,pi lagi bayar..
asyik muka sya jer la bayar..
naik bosan agaknya cashier ni tgok muka 'Hakak'
heheh...konon nk makan skit jer...
bukan per,,,x nak la membazir kan...
skali amik igtkan cukup,,,rupanya tak cukup..
pastu anak 'request' lg nak...
mama ni mane leh dengar anak nak makan kan..
mesti tunaikan..
apaknya x de ler nak pi 2-3 kali...x maunya dia..
malu & cover maintain macho kan..
mama ni la wat tebal muka...
hmmm...

kenyang santap kat sini...
terus kami gerak balik..

To my dear Hubby...
TQ coz bawak kami JJCM...
dgn bajet yg ciput..
dpt gak kami makan smua yg kami nak JJCM..
tercapai dah smua hajat mama ni...
happy gak dpt bawak anak2 jenjalan...
Love u All...
 
 


 Coconut Shake Klebang Original Melaka..

 

1 komen:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...