FOLLOW ME

24 October 2014

Dobi di Ofis AAN

Salamz & Good Morning to all my readers..
saje nak share ngan korang cite dobi nie...
sya really enjoy persekitaran my ofis..
sblum ni ada cite SINI pi Dobi Layan Diri..
baru tingat something special di my ofis..
klu korang nak tau..
sya kerja di Akademi Audit Negara, Nilai, N9
mmg byk istimewa kerja di sini..
dulu sya enjoy 1st keje di RTM,,skang sya enjoy di sni
ape tak enjoy,,tiap2 thn dpt beg free
pastu leh kursus merata2 negeri...
keje kat ofis pun santai,,,
nk urusan bank blakang ofis je..
gimnasium pun ada,,,tp tak nah gi gunakan..
sya tingin nak gi,,tp x de kawan..
org lain sini pas ofis hour,,smua blk trus..
hr mggu weekend lg la susah nak ajak mai kan..
smua nak pi berjalan with famili..
so gim tu wat perhiasan je la kat AAN ni..
klu ade org guna pun sorg, 2 je la..

AAN ni tmpt org kursus...ade sedia asrama
nama je asrama tp cam Hotel da rupa nya..
mmg ramai org datang kursus sini puas hati duk sini
so,,Mesin Dobi ni sedia utk peserta kursus basuh baju..

baru2 ni sya ikut kawan check Aset AAN..
so pi la jenguk mesin dobi tu..antara Aset AAN
klu nak pi sorg2 cam segan je..
ni gi ngan kawan...coz sya tk tau mesin tu letak kat ner
malu la nt terjenguk2 sana sini kan sorg2 sbb nak cari mesin tu
heheh,,,beriya ikut padahal sya x bertugas pun check area Asrama tu
saje nyibuk...
tercapai gak misi nak tgok mesin dobi tu..





ni Mesin pengering..
sama je rupa Mesin basuh & pengering...
bla2 nt sya nak pi guna mesin pengering ni..


 

bawah ni mesin basuh...






 murah kan...membasuh RM2.50
mengering RM2.00




ni rupa pintu bilik je la..
bilik x dpt masuk berkunci..
time ni ada org berkursus...
x dpt la masuk...



oh...heaven giler keje sini...

3 komen:

Sue-Rya Qistina said...

murah jugaklah kalau harga gitu.. :)

roz cda said...

sy tinggal kt enstek, kan best klu dpt keje kat AAN, mmg nk cuba minta tapi tkde lg post jwtn kosong kt situ huhu..

sumysya said...

@roz cda jawatan kerani ade x lama lg sebab ada akak tu nk pencen...kena sabor r dlm akhir thn depan baru nk proses pencen...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...