FOLLOW ME

15 September 2014

Baru Sampai Pam Susu Baru MEDELA FS

Salamz..
i'm happy coz...
pam susu baru dah sampai..
dapat pam & 1 lg barang..ti citer yer brg 1 lg
dari jual hari tu SINI sampai skang..
baru la hari ni dapatnya pam..
sebabnya Pre-order kan..
stoknya da abis...
x pe la,,,janji harganya murah,,
rela tggu w/pun amik masa...

sya beli Breastpump Medela FS ni yang Basic je
wat per nak beli mahal2 sangat kan..
sebab cam cooler bag,,ice pack,,smua dah ade..
wat pe nak banyak2..pakai je yg ade beli sblum ni
harga kan byk gak beza tu..
Complete set RM 1,499,,,Basic set RM 999
haaa,,,dekat RM 500 tu beza..
klu ikutkan harga basic RM 1,099...
tp sebab ade offer Merdeka Sale
dapat la harga RM 999 tu
so da jimat RM 100 kan
tu rela menunggu,,,,nak jimat,,,hehehe
 

beli yg Basic ni x de la Handsfree,,,
kena la nt beli lain pulak..
x pe,,tu bleh postpone,,
yg penting pam kena ada dulu..




 sya beli pam ni dari web ni :
www.pumponthego.com




dapatla gak Free gift :

V-cool cooler bag Oren tu
3 ice pack
10 keping bag plastik milk storage

jadik la dari non hadorrr

 da alang2 ade offer Medeka Sale ritu
beli la gak sekali botol susu Bumblebee
RM 25 harga offer...



  so pasni kena aktif balik mengepam yer
da lama Cuti Rehat Mengepam...muahaha
hampir 2 mggu gak tu berehat...



2 komen:

WaWa_EzRiLL said...

medela pam ni wawa rasa yang terbaik walaupun xpenah pakai sedey sebab dulu dah kumpul duit nak beli medela ni tp sebab kawan kata ameda tu bagus so belilah ameda.. tapi haram macam apa malas nak citer sebab dah 2 kali g kilang ameda tu sendiri tanya..

sumysya said...

@WaWa_EzRiLL ye ke..aku ni pejam mata je la beli gak,,masa sblum ngandung tu ingat mmg nak beli je medela tp dulu tk de jual yg basic ni...klu ade dulu da beli awal2..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...