FOLLOW ME

29 March 2013

Tiba2 Meroyan Beli Banyak Barang Online



Sronok beli barang online nie...
best bla barang tu sampai kat tangan...syok jer..
ehhh...sya ni da terkena virus pembeli online tegar ke?? heheh

baru2 ni sya terbeli barang online banyak skit..
slalu beli 1-1 barang jer..
tu pun jarang2...

haa...
skali segedebuk sampai...


barang2 dalamnyaaa....

taraaaa....


nie sbb tertengok org punya blog beli...
pastu sedang aku tgok FB...terjumpa..
trus beli sbb mmg x nah jupe mane2 jual..
sya lar x jumpe...org lain mesti tau beli kat ner kan..
sya nie kurang arif sgt tempat shop barang2 gini niee..


yg nie lak...
waterproof sheet protector...
utk budak yg slalu kencing kat tilam..
si syauqi tu w/pun dan besar umo 5 tahun...
ade timing gak dia terbabas terkencing kat tilam..
skang tido berlapikkan plastik jer tiap2 hari...
sian plak tido berbunyi2 time dia gerakkan badan atas plastik tu...
so terjumpa menda alah tu...
trus sya grab beli...
menda ni klu budak terkencing pun...
dia akan rasa kering jer..
menda tu meresap air kencing...
Best part,,,,pelapik nie bleh basuh & masuk mesin..
sya x tau keberkesanannya lagi...
coz stakat ni syauqi lum terkencing lagi...
menda tu lapik je atas tilam dia tido...
so syauqi leh tido ngan selesa sudah...


beli ni gak coz syauqi takde lagi swimming suit..
si syasya dah beli awal2..
cam lelaki kan senang...
pakai sluar pendek pun dah leh mandi kat pool...
beli ni coz tringat dia mmg suka sgt spiderman...
mesti la dia teruja dpt baju ni ngan gambar colorfull menarik..



seperti dijangka...
memang dia suka sangat...
gambar blur je sbb snap pic hari malam kan...
x sabar dia nak pi pool pakai nie..


terasa gatal tangan lagi nk klik beli barang...
ni la payah ade maybank2u...
laju je nk membeli sebab senang kan proses..
hehehe...
sila kawal nafsu yer...

2 komen:

aanie said...

sy pun tgh meroyan beli online jugak ni...haha...

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...