FOLLOW ME

26 March 2013

Hasil Tangan Syauqi di LC



Baru2 ni Teacher Syauqi di Little Caliph bagi folder syauqi..
spatutnya folder ni diaorang bagi masa perjumpaan Ibu Bapa...
tp sya tk pi pun sbb hari Jumaat dr pg-tgh hari,,,
malasla amik cuti..klu pi keje petang pun segan la plak..
jadik,,petang tu teacher dia trus bagi jer,,x yah dengor taklimat...


cantik kan...
folder ni mesti teacher dia wat sndiri...
kreatif kan..


ni pulak gambar belakangnya...
wat sndiri gak kumbang tu..
4 me,,,tetap cantik


semua ni hasil kerja tangan Syauqi sepanjang awal tahun sampai bln nie...
baru la rasa berbaloi bayar mahal yuran tiap2 bulan kan...
nampak la gak hasilnya...
rupanya mahal sbb mesti byk beli macam2 kertas & water color berbagai la..



yg ni lak main water color...
tu tapak tangan syauqi...
patut ler baju syauqi ade yg kena color..
puas aku genyeh x ilang warna gak color...
rupanya main color cam gini...


haaaa...
yg ini memang berseni la sgt aku rasa...
yg grandmother tu...
kertas cam perca tu org buang jer kan..
ini digumpal2 bulat...
tepek...
da nampak tersusun berwarna...
iskhhh faham ke tak aku story ni??
buat2 faham la yer...

yg aku nampak...
teacher diaorang ni mmg ade kreativiti sgt..
sesuai sesangat la keje kat LC tu...

segalanya Mama simpan utk syauqi yer...
agak2 da menyemak tu baru buang....hehehe


2 komen:

~aYu~ said...

huhu.. suka tgk hasil keje anak kat skolah.

sumysya said...

@~aYu~ tu r..anak pun tiap kali balik,,,dia excited nk tunjuk kt kite ape yg dia buat,,siap request kt teacher dia nk bwk blk kertas yg dia wat nk tunjuk kat mama...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...