FOLLOW ME

02 May 2012

Celebrate Bday Hubby 2012



Sonok sangat tau..
"Hari Pekerja" hubby Free siang...Malam dia keje
soo boleh la Jenjalan siang...
tp Kejam la skit..
hubby x leh tido siang utk cover malamnya tido...
x pe la hubby..
slalu sayang yg korban utk U..
sokmonya time cuti Public nie,,,
sya duk umah je hubby keje..OT lak tu seharian..

Iya2 ajak Jalan nak Celebrate Bday Hubby..
& Mesti la nak Shoping kan da GAJI..
hehehe..

Plan nak makan Seafood kat Bagan Lalang..
tapi hubby x nak plak coz baru makan Steamboat ritu..

Tukar Plan..
Pi Chicken Rice Shop je la..
Lgpun da Lapar sangat..
nak makan nasi..

pastu bila tgok Nyonya Laksa cam best lak..
Sya Order Menu Nie

nie la rupa sebenar...
tapi sya tak minat la Menu nie...

Hubby Order Menu Mee Kari
This Set..
oh...sedaappp...
nyesal sya tak order nie..
Menu Untuk Anak Tersayang
Set Ayam BBQ

Ayam BBQ ni best gak..
x abis pun budak2 ni makan w/pun spinggan..
Mamanya yg tolong habiskan..hehehenie la masalahnya anak isap jari..
gi mane2 tk lepas2 isap IBU JARI..
x leh wat per da...
abahnya control MAcho...

lastly,,,
mama happy...
weeeee....
mama da Bajet RM100...
tapi makan nie dalam Rm50 jer..
hehehe...save duit mama..

x pe..
lebih duit ni mama blanje len kali plak...

"HAPPY"

4 komen:

are_lin@yu said...

wahh beznya dear..;-)..time cti lah nak jln2 pn kan ;-)

ummiaqeef said...

aku x pernah order mi kat sini, slalu mkn set nasi ayam je..hehe

Ren Din said...

Hisap jari ok lagi kot dari hisap puting. Ingatkan yang keciktu yang dijamu sepinggan nasik tadi! =P

sumysya said...

@Ren Din tp isap jari leh lekat sampai besar...spinggan kongsi abg adik...tp tupun tk abis..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...