FOLLOW ME

14 December 2011

Hp Mane Satu Nak Beli???

aduhai...keperluan amat mendesak...
HP dah rosak sampai simcard MAXIS pun dah expired..
button HP da rosak sampai tk leh nk top up, call & mcm2..tu yg expired...
HP 1 lg Celcom lak asyik duk KONG je walau da tukar bateri...
confirm da rosak ler.....

Sblum ni plan nak beli HP Samsung CAM GINI





Pastu nampak plak HP BlackBerry CAM GITU



Dah konflik melanda diri yang mane satu jadi pilihan...


Klu nak Free jer boleh Gak TRY TEST MENANGI HP BB :

Klik SINI




2 komen:

Hanya Dipinggiran said...

pilih yg mane selesa ms pakai hehe, kdg2 hp tu mmg nmpk cun, tp function menyusahkan :)

Aisyah Lee said...

salam. saya setuju dengan pendapat diatas.
saya rasa kalau selalu guna mobile internet lebih baik ambil BB sebab dia ada pakej internet yang menarik.
Android phones pula guna pakej mobile internet biasa je, bergantung pada budget long term.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...