FOLLOW ME

01 October 2011

PART 2 : Open House Raya + B'day

celebrate syasya nya b'day tk de la beriya pun...skadar beli kek & goodies utk bdk-2 jer...sya jemput org dtg open house pun tk maklum wat b'day syasya...cuma org2 dkt-2 umah tau lar sya nk celebrate b'day syasya skali...saje tk bgtau sbb slalu klu wat party kanak-2 mesti kite bg hadiah kan....x nak nyusah org yg dtg umah beli hadiah lak...

huhuhu...sgt geram di hati....kamera setting tk btul...bz lak time tu,,,tk sempat nk set up...main snap je pic sbb bdk2 pun tk sabo dah nk makan kek....hayati lah gmbor yg BLUR-2 nie yer...ini je gmbor yg ade...


syasya pakai baju recycle blk hr raya nyer coz mama dia x sempat nk pi beli...puas mama dia pi cr gaun kat kedai,,last-2 tk beli pun sbb x de 1 pun berkenan...


syauqi beriya nk potong kek SENDIRI,,,x bg mama potongkan kek nk bg org mkn..last-2 potong kek sesama ngan dia...happy b'day DIA katanya...hehehe...tul la tu,,mmg wat skali bday dia,,,tp mama lupa lak nk letak skali nama syauqi kt kek tu...



w/pun x announce kt org wat b'day,,,ade gak org kasi hadiah...mekaceh la bebanyak bermurah hati...BESAR TAPAK TGN SYA HULURKAN...

** HADIAH SYASYA **




3 komen:

eB ezrin said...

tahniah buat si comel itu :)

WaWa_EzRiLL said...

hepi born day kat budak comel tu.. bila nak shopping jalan tar ni.. windu laaaa....

sumysya said...

@WaWa_EzRiLL

huhuhu...ntah la kan...bla la dpt jupe lg kan...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...