FOLLOW ME

25 October 2011

My Present This Year....

Best...best..best...
huhuhu...really happy...
tahun ni dpt hadiah smggu awal...
sokmo mesti hadiah dpt lambat or x dpt langsung kan...
dpt ke GPS yg sya nak sgt tu?? x pun Handphone ke???
no...no...no
hampa sekejap...

mula-2 plan nk beli subang emas utk syasya...
pastu saje pi tgk rantai tgn..
skali sangkut lak...
oleh kerana harga emas skang da turun skit & duit pun ade...
TERJEBAK utk beli lar...
beli la subang yg cenoit utk syasya & terbeli rantai tgn utk sya...

nak cite caner yer saper yg hadiah???
erm...nk pkir jap cane nk mengayat...

yg bayar paling byk ialah sya...en. hubby top-up 1/4 je dr harga sbenar..
kiranya sya lar yg HADIAHKAN utk diri sndiri & en. hubby SHARE skit bayar hadiah..
huhuhu...blh plak diri sndiri bg HADIAH yer...

itu kira ok la gak...en. hubby top-up..ade gak la dia bg kiranya....
bersyukur la seadanya...

nie la dia pilihan hatiku...
da tua-tua ni teringin plak brg besor-2..
muda-2 dulu x suka sgt pakai emas,,klu pakai pun yg halus-2 comey jer...
nampak je besor gelang ni...tp lempung jer / ringan..



as gift beli brg kemas ni,,org kedai ni bg sya 1 beg yg colorfull...
i LIKE....berwarna - warni hatiku riang...



p/s : hampa x dpt H/P baru ade GPS...oleh kerana sya da tau peel my hubby caner,,,sya amik je ape yg dia OFFER drpd x DAPEK LANGSUNG....

2 komen:

ummiaqeef said...

ok la tu..kira reward utk diri sendiri.. ;P

WaWa_EzRiLL said...

ok la tu.. 1/4 daripada hege emas... emass tu... syukur alhamdulillah..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...