FOLLOW ME

14 October 2011

Dapat Hadiah dari Nuffnang

otak da membeku x tau nk cite per...nk cite pasal diri, x de aktiviti yg menarik nk cite...tu ternampak emel ni,,,nk kongsi je ler...

tk lama lg b'day sya....huhuhu...sonok-2...
tp bla pkir tang hadiah...disappointed..
klu x nk kecewa,,,pi beli sndiri hadiah utk diri sndiri....
doa skit....moga-2 tuhan bukak hati hubby beli hadiah h/p or GPS ke kat sya,,,
w/pun sya da dpt hadiah gelang kaki tahun ni sempena hubby dpt bonus dulu,,,
sya nk sgt gps supaya sya leh bwk keta ngan senang hati,, x yah takut sesat lg...
sbb sya ni mmg jenis tk igt jalan nya org...

huhuhu...
da melalut sampai ke laut...
nie baru nak cite...

NUFFNANG nk bg sya 4 tiket wayang free ,,
tp masalahnya nk kena PICK-UP tiket ni kat KL
huhuu...mmg tk dapek la MOKCIK nie nk pi sane...sya tk pandai drive ke sana..
nk suh hubby lg la dia malas nk pi...
mokcik nk naik pengangkutan awam,,,lg la malas,,wat letih bdn jer stakat tiket wayang tu...
klu dpt duit RATUS-2 LEMON,,,mgkin mokcik usaha skit...

blh tk nak suarakan pada NUFFNANG???
bg la sya ni isi borang online ke apa ke SYA inform nk tgk wayang ape??,,,
pastu NUFFNANG pos je hantar tiket kat umah...
ACI boleh ke???

MEKASIH LA BYK NUFFNANG
kerna menghargai gak sya & celebrate b'day sya..
kurang-2,,,menceriakan gak HATI ku ini yg confirm x dapek hadiahnya dr hubbyku...
skadar hubby wish hepy bday je...gitu la sokmo...


:::nie la emel tu:::



p/s : sya la MOKCIK tu...kang ade org pening la baca


4 komen:

mamaNoriz said...

wah, untung betul dpt gift!

ada gak la sngkut something kan,
sya ni bila lah nak merasa...huhu

sumysya said...

@mamaNoriz

ye ke?? rasanya mamaNoriz lg glamer...nt ade la tu rezeki...

ummiaqeef said...

aku x dpt pun? hehehe

sumysya said...

@ummiaqeef

check kat akaun emel...cam aku emel yahoo...tak tau la plak klu dia main pilih je...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...