FOLLOW ME

31 May 2011

Kahwin Jugak Salih Yaacob...

semalam tgk berita kat TV3,,ade tunjuk majlis akad nikah Salih Yaacob...

dah sah la si Emi ni jadi bini no.4...


dlm hati sya...kesian kat Emi ni...ape lar,,,muda2 lg da bermadu....

kenapa lar tk cari lelaki lain jer,,,ramai lg lelaki bujang kt luar sana yg bagus-2...

tgk cam cantik jer si Emi ni,,,anytime jer leh pilih pakwe lain...

lain lar klu ko tu rupa hudoh ker,,,x de org nk,,,org tu jer yg nk kt ko,,,ko sapu jer...


Emi...Emi...anda sendiri pilih jalan utk bermadu...

klu org lain tu dah kawin,,,tiba-2 nak dimadukan,,,kira NASIB ILAHI utk wanita tu..

ini Emi sndiri cari NASIB lar rasanya...


maybe dia ingat best lar dpt kawin ngan artis,,,glamour,,,duit byk...suka lelaki joke...

mungkin best...tp bkn berpanjangan,,,byk tk best dr yg best...


bukan per,,,klu muda-2 lg nie,,,kite mesti suka wat aktiviti bersama ngan pasangan...

& sukakan PRIVACY..

cthnya: pi bercuti ker,,,tgk wayang ker,,,

klu da bermadu nie...1 bulan BAHAGI 4...pastu tolak pulak waktu laki keje + OT lg...

tinggal byk mana jer masa yg ade nk luangkan ngan kita...

pkir jer la....


...MOGA BAHAGIA LAR EMI & SALIH YAACOB...



p/s : duk wat giliran utk tiap-tiap bini & kena jaga hati 4 org bini....anak-anak wat giliran gak ke tolong jaga??? hati & jiwa anak-anak pun kena pantau gak.....bkn bini jer tertekan bila berlaku poligami,,,anak-2 pun tertekan gak....






2 komen:

Mama Kembar 3 said...

mama pun dok terpk, camna laa salih ni bahagi masa untuk semua anak anak dia. nafkah duit ringgit mungkin no problem. Tp dia kan artis, keja mesti tak tentu time, slalu kena outstation ntah ntah for a few days etc etc. so sbnrnya dia dpt ka luangkan masa dgn adil untuk semua anak anak? hmmm ntah laa mungkin dia mampu laa kot...

sumysya said...

@Mama Kembar 3
x tau la camne kan...dpt info anak dr isteri ke-3 dia tu hidap leukimia..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...