FOLLOW ME

02 April 2015

Cara Pastikan Secret Skin White Kawaii Collagen ORIGINAL



Salams...
sape berminat nak beli Kawaii ni leh tgok entri SINI
sape yg nak tau Butiran Lanjut Kawaii klik SINI
sekarang ni Kawaii Maxx yg dipanggil Set Jihan,,,hanya dpt 1 free gift sahaja
kalau dulu dpt 2 free gift,,,mgkin sambutan yg Hebat,,,
tu HQ bg gift 1 jer kut,,,mmg Hot Item ni...cepat jer abis dijual
free gift tu x blh pilih,,,kena ikut yg HQ bagi..
so far skang free gift dpt Brightening Serum..
harga masih sama,,,lum ada xtra cas sebab GST...
setakat ini lar,,klu pembekal naikkan...
terpaksa la sya naikkan gak harga..
so far skang,,,harga still sama cam dulu..


Now,,,sya nak story skit yer...
sya try beli kat 1 supplyer Kawaii Set Jihan ni yg lebih murah sangat..
i'm not sure Set ni Original ke tak...
sebabnya,,,1 jar Maxx ade Qr Code sticker tp 1 jar Hijau mesti x de Qr Code..
klu korang nak tau....Qr Code ni sgt penting..
sebab nak pastikan set Kawaii ni Original..
2 supplyer yg berbeza yg jual murah..
biler dpt barang...
mesti 1 jar Maxx putih ade sticker Qr...1 jar Hijau x de sticker..
so,,,ade tanda tanya situ,,,,ori ke tak Kawaii ni??
 klu tanya sya,,,sya pun tak tau..sebab rasanya sya x leh beza pun perisa kawaii tu..
bla scan Qr check mmg r kuar original produk tu...
tp yg jar hijau x de sticker,,cane nak scan nak pastikan original tu...
haaa...takut maner la tau kut diaorang beli asing² campur kan..


So,,,sya tak nak amik risiko dah...
sya memang amik Kawaii dr supplyer yg mahal skit...
yg mmg confirm² dia supply Original
biar kite bayar mahal yg mmg pasti Original..
ini ha...confuse tul ke tak original ni..

Cara Nak Pastikan Secret Skin White Kawaii Collagen Original..
korang juz guna aplikasi WeChat
klik di lambang + 
akan nampak Scan QR Code
pastu halakan HP ke sticker Code di botol (jar) 
automatik gambar akan terklik sndiri..
selepas tu akan kuar sendiri...
1 laman yg sahkan original dr HQ Secret Skin White Kawaii ni




 yg ni yg sya kata sya x pasti Original ke tak..
tp sya tak kata ini Tiruan jugak..
memang x sure...
sebab scan yg Qr jar putih ni..
ok jer kuar Original
sticker ni bkn tampal luar botol yer..
di botol tu,,,pastu baru seal ngan plastik..
maknanya,,,sticker tu mmg x leh kopek kuarkan..
klu nak kuarkan gak,,kena koyakkan seal plastik tu..




gambar lebih kurang tp berbeza yer...
k...yg ni mmg SURE SAHIH ORIGINAL..
2 jar ade sticker...
sticker di seal dlm plastik..


Now sya umumkan sya Jual ORIGINAL KAWAII..
w/pun harga sya murah dr orang len....
x bermakna sya nya tak original..
sya amik untung sikit jer...
x sampai hati amik untung Giler Babas Mark-up..




Ini Set Terbaru Kawaii Set Jihan
Free Gift yg tengah tu yer...


sya close-up skit pic




Nak beli
waaps me : 019-9151360
jgn lupe mention blog sumysya utk harga murah special utk my bloggers
klu x letak sya bg harga biasa jual..


sebenarnya saya ada jual macam² lagi produk..
tapi sya fokus kawaii ni sbb mmg sya minum ni..
kalau berminat nak tau ape lagi sya jual,,,klik SINI 

1 komen:

AMIIZAA said...

salams sha, baru berkesempatan bw sini:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...