FOLLOW ME

17 February 2015

Secret Skin White Kawaii Collagen Maxx Extra Murah



Salam...
sya ada jual Set Secret Skin White Kawaii Collagen Extra Maxx ni..
sape nak beli juz wapps me at 019-9151360
plz : klu wapps sya,,TAIP : Blog Sumysya
jd sya tau la korang pembaca blog ni,,
sya bg best price utk pembaca blog ni sahaja..
sbb sya ade gak jual melalui fb,, 
sya nak jual Murah jer yer..
as korang nak tau...
slalunya pemakanan kolagen yg sya jual ni..
memang sya minum jugak..
so,,,do not worry ok ke tak produk ni..
sbb klu sya minum tu kiranya ok lar kan..
tp kesan tu maybe tak sama lah kan ngan setiap orang..
for me...klu putih tu BONUS la kan...
tp sya prefer lebih kpd utk kolagen kulit muka sndiri jer..
maklum ler kite ni da makin tua,,,kolagen dlm badan da makin kurang..
so kena top-up ngan suplemen..
yg bagusnya produk ni,,menyusukan bayi pun,,masih boleh minum..
x memberi kesan pada bayi..


Radiance Signature  tu bagus gak..
tapi sya tak tahan Harganya Yg Mahal amat...
tak mampu weeh..
tapi klu sape nak beli,,,bagitau jer yer...sya masih JUAL
RS ni mmg senang sgt minum..
sbb jus air,,terus koyak & minum jer..
tapi tu lah,,,20 sachet je 1 kotak,,,x cukup utk sbulan..
klu KAWAII ni,,leh tahan utk 2 Bulan Ok..


oh x sempat nak cite panjang pasal kawaii tu..
korang tgok la set yg lama dulu sya cite SINI
yg gambar ni Set TERBARU..
klu ada masa sya taip pasal Info Kawaii Xtra Maxx ni yer..
daaa...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...